100% elektrisk løbehjul

Fleksibilitet, sikkerhed og frihed – el løbehjul designet til den travle hverdag

Du har sikkert bemærket, at der i bybilledet kommer flere og flere el løbehjul til både børn og voksne – og det er der en helt særlig grund til. Det er en nem og hurtig måde at komme rundt på – og så er det et mere afslappende alternativ end cyklen, hvor det er dine ben, der gør arbejdet. 

Hvis du har overvejet, om et el løbehjul kan være noget for dig, så er du kommet til det rette sted. I denne guide får du al den viden, som du skal bruge, før du beslutter dig for at købe et.

Hvad er et el løbehjul?

Et elektrisk løbehjul minder om et klassisk løbehjul. Men den store forskel er, at et el løbehjul er udstyret med en lille motor. Det betyder, at du ikke skal bruge kræfter på at skubbe ved at slynge din fod frem og tilbage. Du skal bare stille dig op på løbehjulet, dreje på håndtaget – og nyde turen. Derudover så kommer du nemt fra A til B uden at du får pulsen op. Du styrer el løbehjulet med håndbetjent gashåndtag og bremse, hvor du både kan sætte farten op eller bremse.

Hvad er fordelene ved et el løbehjul i hverdagen?

Der er en grund til, at så mange allerede har valgt at skifte cyklen, benene eller bussen ud med et fleksibelt løbehjul: Det kan nemlig gøre din hverdag meget nemmere.

Benzinfri: Billigere i drift og miljøvenligt

Et el løbehjul er et godt alternativ fremfor at tage bilen, bussen eller knallerten, da det er mere miljøvenligt, fordi det kun bruger strøm. Derudover skal du ikke tænke på at bruge penge på benzin. Du skal dog fra tid til anden oplade dit batteri. 

Kom uden om trafikken i myldretiden

Myldretrafikken og 100 meter lange køer ender oftest med at blive flaskehalse for at komme hurtigt frem i trafikken. Hvordan kan du undgå at støde ind i de her kødannelser og komme hurtigere på arbejde? Med et løbehjul kan du køre på cykelstierne på vej til arbejdet – og dermed komme hurtigere frem. 

Parkér hvor du vil eller tag dit løbehjul med

På samme måde, som trafikken kan være en udfordring på vej til arbejde på grund af af kødannelser, så kan det også være en udfordring at finde en parkeringsplads – især i storbyerne. Det undgår du med dit løbehjul. Hvis du ikke kan finde et sted til løbehjulet, er bange for at det bliver stjålet eller gerne vil skåne det for vejret, kan du nemt klappe det sammen og tage det med indendørs.  

Fordele ved et elektrisk løbehjul fra NIU

NIU producerer elektriske løbehjul af den højeste kvalitet og har over 7 års erfaring med el køretøjer. Derudover har NIU verdens mest solgte el-scooter, med samlet set over 1,8 millioner køretøjer, fordelt på 48 lande. 

Lås dit el løbehjul med NIU-appen

Du kan downloade en app til løbehjulet, hvor du nemt og bekvemt kan: låse dit løbehjul, tjekke dine kørestatistikker og styre din hastighed. Nemmere bliver det ikke!

Oplad Lithium batteriet fra enhver stikkontakt

Et el løbehjul fra NIU kan køre op til 50 km. på en enkelt opladning. Det er udstyret med et lithium batteri med en lang levetid, som kan oplades fra enhver stikkontakt. Undervejs på din køretur, når du sænker farten, genoprettes strømmen til batteriet. Det skyldes NIUs intelligente, regenerativ bremsning. 

Kør længere med en kraftigere motor

Med en større, samt stærkere motor på 300-350 watt kan du køre endnu længere – og på kortere tid. NIU’s el løbehjul er installeret med en motor, som giver dig en hastighed på op til 25 km/t afhængigt af, hvilken model det er.

Professionel og pålidelig efter-køb service

Hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med dit køb af el løbehjul eller efterfølgende, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du har brug for råd eller brænder inde med nogle vigtige spørgsmål. Du kan være sikker på, at du altid vil få professionel og pålidelig hjælp, før og under dit køb af et el løbehjul. 

Er der særlige regler for el løbehjul?

Ligesom ved mange andre køretøjer, så er der en række regler, som gør sig gældende, når du køber et el løbehjul. Reglerne minder om reglerne for cyklister, så hvis du har styr på dem, så er du godt på vej. Læs om reglerne her.

Køb en af de bedste el løbehjul på markedet her

Når du skal ud og investere i et elektrisk løbehjul, hvad end det er et løbehjul offroad eller til transport i trafikken, så er det vigtigt, at kvaliteten er helt i top. NIU laver el løbehjul, som har et 25% bredere styr, 13% bredere trinbræt og et el løbehjul med store hjul – faktisk 25% bredere. Du kan også finde ekstraudstyr og tilbehør til dit el løbehjul her.

Dansk importør af niu EL LØBEHJUL

NIU importeres af den danske familievirksomhed, Thomas Møller Pedersen ApS, i Glyngøre. TMP ”genintroducerede” scooteren på det danske marked midt i halvfemserne. Siden er der sat strøm til den grønne omstilling, og TMP repræsenterer i dag en række af eftertragtede brands inden for grøn mobilitet.

BesøgTMP’s hjemmeside her.

Kurv

Login

BRUG RABATKODE “NIU-SOMMER” I INDKØBSKURVEN, OG FÅ FOR:​

2.500 kr. Gratis!*

*Når du køber en NIU el-scooter online, vil du i perioden frem til og med 31. august 2023 kunne vælge frit mellem originalt NIU ekstraudstyr som findes på vores lager – Vi giver op til 2.500 kr. i tilskud til ekstraudstyret pr. køb