5 grunde til, at du skal købe en el-scooter

Hvorfor skal du købe en el-scooter? Lydløse, letkørte og rene. Elektriske scootere gør dine pendlerture lettere og mere komfortable. Spring over de trafikerede veje og start dagen med gode vibes.

Her er de 5 grunde til, at du bør købe en el-scooter.

1. Spar penge ved at købe en el-scooter

SPAR PENGE OG REJS MERE - KREDITTERING: @NICOLAS_UNREAL @MMPRODUCTION.IT

I Danmark er en liter benzin prissat til omkring 14 kr. I gennemsnit vil en fuld tank koste dig 70 kr. for en rækkevidde på ca. 150 kilometer på en benzinscooter. Regningen stiger hurtigt, hvis du bruger din benzin-scooter til dine daglige pendler ture.

Ud over de faktiske købsomkostninger for en bil kan bilejere bruge op til 15.000 kr. om året på benzin eller diesel – det er ikke underligt, at brændstofomkostningerne er så vigtig en faktor, når de køber en bil. Offentlige transportomkostninger kan også nå op på svimlende 13.000 kr. om året. Det er ingen overraskelse at mange overvejer de el-scootere som et langt mere omkostningseffektivt transportmiddel til at rejse ind og ud af byen.

Vidste du, at omkostningerne ved at køre en el-scooter kun er sat omkring 3 kr. på 70 kilometer?

At købe en el-scooter er et sparetip. At skifte til elektrisk køretøj vil spare dig for en masse penge. Tænk på, hvad du kunne købe, eller hvor du kunne rejse hen for alle de penge du sparer!

2. Respekter miljøet og andre

Det er på tide at tænke på miljøet og handle individuelt. 

At køre en el-scooter er privilegiet at nyde en bæredygtig, lydløs og behagelig tur. 

Med en el-scooter, vil du kunne reducere dit CO2-aftryk betydeligt. Du er nok klar over det, men el-scootere er også ekstremt lydløse. Slip fri fra en støjende, tåget og travl morgen, slap af og lad dig forføre.

3. Køb en el-scooter, kom hurtigere på arbejde

FLUGT FRA TRAFIKPROPPER - KREDITTERING: @NICOLAS_UNREAL @MMPRODUCTION.IT

På 54 timer kan vi gøre mange ting. Det er en skam, at folk bruger disse 54 timer på at vente i trafikpropper hvert ÅR.

Har du nogensinde følt, at du bruger dyrebare timer på at visne væk i trafikken og stirre på kofangeren foran dig? I mange byer over hele verden er trængsel desværre nu en accepteret del af det daglige byliv, men med en elektrisk scooter kan du vinke farvel til lange køer og timevis af trængsel. 

At købe en elektrisk scooter betyder mere frihed. Farvel trafikpropper og jagen efter parkeringspladser. Kør dine egne veje, selv dem, du aldrig har taget før, og udforsk byen, mens du sparer tid!

Næste gang du skal på arbejde, så tag et kig på, hvor mange biler du får øje på med kun én person indeni. Du vil bemærke, bortset fra føreren, at de fleste biler ofte er tomme. Virkeligheden er at kørsel med 4 hjul ofte ikke giver mening og er den mindst effektive måde at komme på arbejde eller bevæge sig rundt i din by.

Den eneste ulempe er, at du ikke længere kan fortælle din chef, at du er forsinket på grund af trafikpropper ;).

4. Let at vedligeholde

Elektriske scootere er meget lettere at vedligeholde end benzin scootere. Tilslut, oplad, klar til brug!

Elektriske scootere er legende lette at vedligeholde, og hvis du nogensinde har ejet en motorcykel før, så ved du, hvor tidskrævende og omkostningskrævende vedligeholdelse kan være. Smøring, kontrol, justering OG tuning af forskellige komponenter er en del af at eje en motorcykel. At købe en elektrisk scooter vil ændre din tilværelse!

Det samme kan også siges om bil-byrden. Uden en motor til udskiftning, drivremme, luftfiltre eller tændrør er din elektriske scooter endnu mere økonomisk, når du overvejer besparelser på vedligeholdelsesomkostninger!

5. Mere håndterbar

Hvor en normal scooter vejer i gennemsnit 115 kg, vejer NIU UQi kun 61 kg. Hvis du har brug for at medbringe din el-scooter i en elevator op til din lejlighed, er dette også den model, du har brug for.

Nemmere håndtering og lettere at parkere – elektriske scootere er tilgængelige for alle.

 

Hvad så, er du klar til at tage en tur?

Kurv

Login

BRUG RABATKODE “NIU-SOMMER” I INDKØBSKURVEN, OG FÅ FOR:​

2.500 kr. Gratis!*

*Når du køber en NIU el-scooter online, vil du i perioden frem til og med 31. august 2023 kunne vælge frit mellem originalt NIU ekstraudstyr som findes på vores lager – Vi giver op til 2.500 kr. i tilskud til ekstraudstyret pr. køb