3 grunde til, at det er billigere at køre en elektrisk scooter

At køre en elektrisk scooter er billigere end en benzin scooter. FAKTA.
– Lad os se på hvordan og hvorfor.

1. Spar penge med elektriske scootere

FARVEL TIL DYRT BENZIN!

At køre en elektrisk scooter er langt billigere end at køre en benzin scooter. Lad os se på Europa.

I Danmark er en liter benzin prissat til omkring 14 kr. I gennemsnit vil en fuld tank koste dig 70 kr. for en rækkevidde på ca. 150 kilometer på en benzinscooter.

Alligevel koster opladning af en elektrisk scooter dig kun omkring 13 kr. for den samme afstand! Ved årets udgang, på en samlet 10.000 km lang distance, ville du spare i omegnen af 3.800 kr. i brændstofomkostninger. Endnu mere, hvis du oplader dit batteri på kontoret!

2. En elektrisk scooter kræver meget mindre vedligeholdelse

Benzindrevne scootere har en motor som består af mange mekaniske sliddele. Jo flere mekaniske dele du har, jo større chance er der for, at en af dem kan blive beskadiget.

Elektriske scootere har elektriske motorer, der gør vedligeholdelsen enklere. Enklere er billigere!

Ikke mere luftfilter, motorolie, brændstoffilter, kobling m.m. som skal serviceres og udskiftes.

3. Ingen parkeringsafgifter

Kører du allerede på to hjul? Hvis ikke, kæmper du sandsynligvis i daglige trafikpropper, og når du endelig kommer frem, møder du besværet med “finde en parkeringsplads”.

At køre bil gør vores liv stressende og dyrere. Med en el-scooter kan du parkere med meget større frihed, og vigtigst af alt, undgå de mange dyre parkeringsafgifter.

En undersøgelse viser, at en gennemsnitlig amerikansk chauffør betaler mere end $ 3000 om året på alle parkeringsrelaterede udgifter!

Med en elektrisk scooter kan du glemme alle disse bekymringer. Og så er der jo så mange andre gode grunde til, at du skal købe en elektrisk scooter!

Find din lokale forhandler og prøvekør NIU allerede i dag!

Kurv

Login

BRUG RABATKODE “NIU-SOMMER” I INDKØBSKURVEN, OG FÅ FOR:​

2.500 kr. Gratis!*

*Når du køber en NIU el-scooter online, vil du i perioden frem til og med 31. august 2023 kunne vælge frit mellem originalt NIU ekstraudstyr som findes på vores lager – Vi giver op til 2.500 kr. i tilskud til ekstraudstyret pr. køb