Kom med på en 10 Milliarder Km Rejse med NIU – Vi Fejrer Sammen Succesen!

Vores NIU-familie er utrolig! Takket være den fantastiske støtte fra NIU-klubmedlemmer i mere end 50 lande og mere end 1200 butikker, har vi sammen nået en utrolig milepæl – 10 milliarder km tilbagelagt på vores el-scootere. Men hvor lang er 10 milliarder kilometer egentlig?

Denne bedrift er et bevis på vores fælles dedikation til en grønnere, mere bæredygtig fremtid. Sammen har vi foretaget denne enorme rejse, og vi er stolte over at dele nogle perspektiver, der viser, hvor langt vi rent faktisk er kommet. Tag med os på en tur gennem universet for at forstå denne utrolige distance.

En tur til solen… og tilbage!

Forestil dig en rumrejse til solen. Ifølge NASA, er solen i gennemsnit 149 millioner kilometer væk fra Jorden. Nu, forestil dig at tage denne tur frem og tilbage over 33 gange – det er lige præcis, hvad vores NIU-kørere har opnået sammen. Det er virkelig imponerende!

Månen som din nabo

Hvis du hellere vil tænke på noget tættere på, lad os tage en tur til månen. Med en gennemsnitlig afstand på 382.500 km, har vores el-scooterbrugere sammen kørt til månen og tilbage hele 26.143 gange. Det er en masse miles og en masse eventyr!

En enkelt langdistancetur

Hvis vi skulle rejse 10 milliarder km på én enkelt NQi GT – en af vores hurtigste og mest kraftfulde el-scootere – i fuld fart, ville det tage os mere end 16.000 år! Det er tydeligt, at dette er en fællesskabsbedrift. Vi takker hver enkelt NIU-bruger for at gøre denne milepæl mulig.

Et liv fyldt med scrolling

Hvis du nogensinde har følt, at du bruger for meget tid på din telefon, forestil dig at scrolle i 190 år nonstop! Det er lige præcis, hvor lang tid det ville tage at scrolle 10 milliarder km.

Sprint og sprint og sprint

Selv Usain Bolt, der satte verdensrekord i 100 meter sprint på 9,58 sekunder, ville skulle holde sin utrolige fart oppe i mere end 30.000 år for at nå vores samlede afstand.

Et hav af mønter

Du skal bruge verdens største sparegris til denne. Begynd hellere at spare penge ved at anskaffe en elektrisk scooter!

Har du nogensinde overvejet, hvor mange 2-euro-mønter der skal til at dække 10 milliarder km? Det ville kræve mere end 388 billioner mønter side om side, cirka 3000 gange mere end antallet af euromønter i omløb!

Sådan ser 10 milliarder km ud. Det er virkelig en utrolig bedrift, som vi har opnået sammen i NIU-familien. Hvis du endnu ikke er en del af vores fællesskab, kom og tag del i vores mission for en grønnere, smartere fremtid.

Hvis du ikke allerede har en NIU, skal du tjekke nogle vigtige tip, du skal huske på, når du vælger en scooter.
Hvad venter du på? Kom og oplev glæden ved at køre en NIU el-scooter selv. Find din nærmeste forhandler og tag på en prøvetur. Husk, hver km tæller!

God tur!

Kurv

Login

BRUG RABATKODE “NIU-SOMMER” I INDKØBSKURVEN, OG FÅ FOR:​

2.500 kr. Gratis!*

*Når du køber en NIU el-scooter online, vil du i perioden frem til og med 31. august 2023 kunne vælge frit mellem originalt NIU ekstraudstyr som findes på vores lager – Vi giver op til 2.500 kr. i tilskud til ekstraudstyret pr. køb