Hvordan ser 10 milliarder km ud? Se det for dig her!

NIU-kørere oversteg for nylig samlet 10 milliarder km tilbagelagt på vores el-scootere. Men hvordan ser 10 milliarder km egentlig ud? 

Medmindre du har boet under en sten for nylig, har du sikkert hørt, at NIU-kørere rundede 10 milliarder km som samlet set er tilbagelagt på vores el-scootere.

Dette blev kun gjort muligt gennem den fantastiske støtte fra vores NIU Club-fællesskab i mere end 50 lande og 1.200+ butikker! Vi er så stolte af vores brugere, og vi sætter pris på hver eneste kilometer, du har bidraget med! Tak, #NIUClub!

Det kan dog være svært at forstå den store distance, som NIU-kørere har rejst.
For at hjælpe med at visualisere dette, satte vi os for at skabe nogle billeder, der viser, hvor langt 10 milliarder kilometer virkelig er. Vi bad også om bidrag fra vores Instagram-følgere. Se alle vores billeder nedenfor!

En astronauts rejse

Vi tager måske solopgangen og solnedgangen for givet hver dag, men du kan blive chokeret over, hvor langt væk solen virkelig er.

Ifølge NASA har solen en gennemsnitlig afstand på 149 millioner kilometer fra Jorden. Det betyder, at NIU-kørere har rejst distancen til solen og tilbage over 33 gange! Wow!

“Ude godt – hjemme bedst”
Hvis du foretrækker at tænke i noget lidt tættere, kan vi forestille os at vi rejser til månen i stedet!

Den gennemsnitlige afstand til månen er 382.500 km – det betyder, at vores brugere har kørt samlet 26.143 ture til månen og tilbage! Det ville udlyse en betydelig mængde ”frequent flyer” points til Instagram-bruger @mrwolf.it, som foreslog dette til os!

En langdistance scooter tur

Dette næste eksempel viser, hvordan vi ikke kunne have nået milepælen på 10 milliarder km uden hjælp fra alle vores brugere over hele verden.

Selvom NQi GT måske er blandt de hurtigste og mest kraftfulde elektriske scootere, ville det tage en enkelt rytter, der rejser i fuld fart, hele 16.308 år at rejse hele afstanden! Lad os håbe, at den ensomme rytter huskede nogle snacks til turen!

To hele liv, fulde af scrolling

Har du nogensinde følt, at du lige har brugt hele dagen på at scrolle på din telefon?
Nå, prøv så at scrolle uafbrudt i 190 år! Det handler om, hvor lang tid det ville tage dig at scrolle hele distancen med fuld ”scrolle-hastighed”.
Du skal bruge mindst en partner (eller måske flere) hvis du skal nå at scrolle til bunds i din levetid!

Sprint og sprint og sprint

Usain Bolt kan have sat en ny standard for menneskelig hastighed i 2009 med sin verdensrekord på 9,58 sekunders tempo i 100 meter sprint. Men tror du, at han kunne holde farten oppe i 30.373 år!?

Så lang tid ville det tage at nå 10 milliarder km i hans rekordhøje tempo. Noget får os til at tro, at han måske bliver træt efter et par tusinde år, men hvem ved? Tak til @therealtobiausnairobi for denne!

Opsparing af euromønter

Du skal bruge verdens største sparegris til denne. Begynd hellere at spare penge ved at anskaffe en elektrisk scooter!

Det ville tage over 388 billioner to euromønter side om side at nå en afstand på 10 milliarder km! Det er omkring 3.000 gange det samlede antal euromønter i omløb! Vi sætter pris på den solide økonomiske rådgivning fra @photoscout.at.now.

Det er virkelig en imponerende bedrift, som NIU kørere verden over har opnået i fællesskab!
Hvis du ikke allerede har en NIU, skal du tjekke nogle vigtige tip, du skal huske på, når du vælger en scooter. Du kan også besøge en lokal forhandler og prøvekøre en NIU selv.

 

God tur!

Kurv

Login