Top 5 el-scooter tilbehør til vinterkørsel

Planlægger du at køre på din scooter om vinteren? For mange danskere er vintermånederne ikke oplagte til ”2-hjuls kørsel”. Det betyder dog ikke, at du behøver blive inden døre. Du skal blot vælge det rigtige udstyr til dine vinter scooterture. Her har vi samlet en liste over de 5 mest nyttige stykker tilbehør til kørsel om vinteren, så du ikke får en kold skulder!

TERMISKE SCOOTERHANDSKER TIL VINTERKØRSEL

1. Varme vinterhandsker

Først og fremmest skal du bruge et par vinterhandsker til at holde hænderne tørre og varme på kølige ture! Dine hænder styrer alle de afgørende funktioner på din elektriske scooter, så det er vigtigt, at du har et par gode handsker, når du kører.

Mange vinterhandsker har meget polstring. Nogle har så meget polstring, at de i sidste ende kan begrænse dine fingres bevægelighed og kontrol over scooteren, så du bør vælge en handske, der både har en god polstring og en god bevægelighed og føling med scooterens styr, bremser og øvrige betjeningsknapper. Du bør også vælge handsker, der passer godt til dit andet vintertøj. Sørg for, at dine handsker ikke bliver fanget på dine frakkeærmer eller har hængende stykker, der kan forstyrre din scootertur. Handskerne skal sidde tæt på dine hænder uden meget ekstra plads indeni, og de skal heller ikke være for løse om håndleddet. Sådan vil du kunne styre, accelerere og bremse på din elektriske scooter med overskud.

VINDTÆTTE BENKLÆDER BESKYTTER DIG PÅ LANGE SCOOTERTURE

2. Benbetræk

Når du kører på en scooter om vinteren, kan dine ben nemt blive kolde. Afhængigt af vejret er det muligvis ikke nok at bruge lange underbukser. Hvis du har brug for lidt ekstra beskyttelse, anbefaler vi at bruge et scooter ben klæde.

Når du vælger et ben klæde, er det bedst at vælge et, der beskytter mod blæsende vejr. Hvis du kan finde et ben klæde, der er vandafvisende, vil det også hjælpe dig med at holde varmen på nedbørs dage. Sørg også for, at ben klædet sikkert kan fastgøres til din el-scooter uden at være til fare for dig selv eller andre, mens du kører. Tag et par langsomme test ture rundt i dit kvarter for at prøve det, før du tager afsted på længere ture om vinteren.

Se vores vindtætte benbetræk her og andet ekstraudstyr her 

SCOOTERHJELME MED LUKKET DESIGN FUNGERER BEDST TIL VINTEREN

3. Lukket scooterhjelm

Mange scooterkørere nyder vinden i ansigtet om sommeren, men om vinteren kan det være for køligt for nogle. Den næste ting, du har brug for i din samling af tilbehør til elektriske scootere, er en vinterhjelm. Mange sommerhjelme har et åbent design, som udsætter dit ansigt for frost, regn m.m.

Sørg for at vælge en vinterhjelm, der fuldt ud dækker dit ansigt og hoved. Sørg også for, at du har en hjelm med ordentlig ventilation, så dit visir ikke tåger op, mens du kører. Det sidste, du ønsker, er, at dit udsyn er blokeret og forårsager uheld.

Se vores udvalg af hjelme her 

DENNE SCOOTER REGNFRAKKE TILBYDER HELE SPEKTRET AF BEVÆGELSE OG FORLYGTE BRUG

4. Vinterfrakke / regnfrakke

Måske kører du bare ud på en regnvejrsdag. Her kan det være lige så vigtigt at holde os tørre som at holde varmen. I disse situationer er det værd at overveje en vandafvisende regnjakke.

Ligesom de handsker, du vælger, vil du også have en frakke, der giver mulighed for et komplet bevægelsesområde, når du kører på din elektriske scooter. Nogle regnfrakker er for eksempel lavet specielt til kørsel på scootere. Hvis du leder efter en af disse, skal du dobbelttjekke, at den ikke forstyrrer din styring, bremsning eller kommer til at dække for forlygterne.

Se vores regnfrakker beregnet til kørsel her

ET EKSEMPEL PÅ ET COVER TIL BESKYTTELSE AF DIN SCOOTER

5. Scooter cover

Uanset om du kører på din elektriske scooter hele vinteren eller parkerer den i flere dage ad gangen, kan et scootercover være yderst nyttigt.

Især når du parkerer udenfor, kan et cover hjælpe dig med at opretholde levetiden for din elektriske scooter. Beskyttet mod regn, sne og vind er din scooter mindre tilbøjelig til at blive misrøgtet af elementerne. Ideelt set bør du finde et scooterovertræk lavet specielt til den model, du ejer, og sørge for, at det kan fastgøres sikkert, så det ikke blæser af eller bliver til gene for forbipasserende.

Se vores NIU scooter cover her.

Hvis du er NIU-ejer, og du er interesseret i noget af dette tilbehør, kan du kontakte din lokale forhandler for info og bestilling eller bestil online her!

Hvis du bestemmer dig for at parkere din scooter om vinteren, er der også nogle enkle tip til batteriopbevaring, du kan følge for at bevare batteriets overordnede helbred.

Hold dig sikker og varm!

Kurv

Login

BRUG RABATKODE “NIU-SOMMER” I INDKØBSKURVEN, OG FÅ FOR:​

2.500 kr. Gratis!*

*Når du køber en NIU el-scooter online, vil du i perioden frem til og med 31. august 2023 kunne vælge frit mellem originalt NIU ekstraudstyr som findes på vores lager – Vi giver op til 2.500 kr. i tilskud til ekstraudstyret pr. køb